Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Geld nodig geld lenen een hypotheek auto financiering lening of een doorlopend krediet tegen ee
  Hier vindt u alle beurskoersen van de Beurs van Berlage in Amsterdam
  Met dit portret bezit het Frisia Museum nu negen werken van Charley Toorop

Voor de actieve belegger in aandelen, opties, warrants.

Aandelen

Onafhankelijke nieuwsbrief voor beleggers in aandelen. Structureel hogere olieprijzen in vergelijking met het verleden Broos evenwicht tussen vraag en aanbod, Iran, beveiliging van de bevoorrading, risico op lagere productiequota's van de OPEC,. Sinds deze laatste Buitengewone Algemene Vergadering heeft de Raad van Bestuur nog geen gebruik gemaakt van de haar verleende machtiging om eigen aandelen in te kopen. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Voor een betere follow-up, plaatst u de aandelen die u via Tele-Equity wenst te beheren onder effectendossier. Beurs nieuws en info over beleggen, beleggingen, tips, cursussen,. In deze rubriek vindt u het aandelennieuws van de jongste beursdag. Voor de actieve belegger in aandelen, opties, warrants. Harde concurrentie van generische geneesmiddelen, druk op de prijzen,. Fifth Avenue blijft duurste winkelstraat ter wereld.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.