Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Handige tips van oma voor koken schoonmaken gezondheid geldbesparen die vooral milieuvriendelij
  De financiele aandelen stonden allen onderaan de indices
  Het water is bijna altijd brak zodat het niet echt drinkbaar is

Voor bijna iedereen heeft Hypotheektopper een oplossing.

Hypotheek Huis

Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Wilt u weten waar u de laagste rente krijgt of wie de beste vooorwaarden heeft? Maak hier een vergelijking van bijna alle aanbieders en vraag een offerte aan. Voor bijna iedereen heeft Hypotheektopper een oplossing. Bezitten u en uw partner samen een eigen woning? Dan moet u beslissen wat daarmee gebeurt. Op basis van uw persoonlijke situatie wordt een indicatie gegeven van de bruto en netto maandlasten van de meest voorkomende hypotheekvormen. Deze onafhankelijkheid kenmerkt zich door de samenwerking met verschillende financiële instellingen. Een hypotheekadviseur van Independer of één van onze geselecteerde partners helpt u graag bij het vinden van de beste hypotheek in uw situatie. Maak dan een afspraak met uw Postbank hypotheekadviseur.

Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Een onafhankelijk financieel adviesbureau, met name gespecialiseerd in hypotheken. Met het Postbank Nieuwbouwpakket profiteert u van een zeer scherpe hypotheekrente en veel voordeel bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Dit pakket bestaat uit een combinatie van een vaste en een variabele rente. Met deze hulp kunt u in een paar minuten bepalen welke besparing mogelijk is op uw hypotheeklasten. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken. Hypotheek-calculatorMet dit programma kun je een overzicht berekenen van de maandelijkse lasten bruto en netto die verbonden zijn aan een door u opgegeven spaarhypotheek.

Zij helpen u om de juiste beslissing te nemen voor uw hypotheek, tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Zonder dat uw leef omstandigheden veranderen kunt u vaak al een aanzienlijk bedrag besparen. Zij zijn erkend hypotheekadviseur en werken nauw samen met de beste geldverstrekkers. Te veel gezinnen betalen maandelijks nog steeds te hoge vaste lasten terwijl dit niet nodig is. Met een nieuwe hypotheek kunt u een nieuwe auto kopen of een boot voor in de warme zomer. In een kort persoonlijk gesprek kan een adviseur bij u uit de buurt al in enkele minuten voor rekenen hoeveel u kunt besparen. Wanneer u een huis koopt bent u meer geld kwijt dan alleen de koopsom. Voor een nieuwe hypotheek kunt u ook bij ons terecht. Hier vind je onafhankelijke informatie en goede voorlichting.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.