Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De levenhypotheek bestaat uit een lening en een levensverzekering
  Samenwonen trouwen een huis kopen kinderen krijgen overlijden
  Goedkope huisfinanciering nodig.Vraag hier in drie stappen een gegarandeerd lage hypotheekoffer

Voor al deze acties is een serieuze financiering nodig.

Voorbehoud Financiering

Voor de goedkeuring van dit verdrag konden de meeste staten de financiering van terrorisme niet vervolgen als voorbereidende daad van een terroristische handeling. Begin 2007 wordt het Hercules-programma operationeel. Tussen de aankoop van uw vaartuig en het einde van uw financiering kan uw financiŽle toestand evolueren. Een motor, caravan, boot, maar ook decoratiewerken, een reis, een persoonlijke lening, een geldreserve of zelfs een groepering van uw lopende leningen. BelgiŽ heeft tijdens de onderhandelingen bij de Verenigde Naties steeds aangekondigd mogelijk een dergelijk voorbehoud te zullen formuleren.

Dankzij een gedeeltelijke terugbetaling, neemt de kost van de financiering af, zonder dat de maandlijkse aflossingen veranderen. De heer Devolder wenst te vernemen of de opmerkingen van de andere landen op dezelfde overwegingen waren gestoeld. Voor al deze acties is een serieuze financiering nodig. Van de veertig landen die deelnamen aan de onderhandelingen, deelde een tiental die ideeŽn, maar de meerderheid is niet gevolgd. Bankiers mogen wettelijk gezien geen economische risico's nemen.

Cetelem biedt u een volledig gamma voor elk project in uw leven. De minister verklaart dat de omvang van aanslagen van een terroristische groepering afhangt van haar kunde om leden te werven, op te leiden, te bewapenen, te laten reizen, enz. De heer Cornil haalt de naleving van de mensenrechten aan, bijvoorbeeld bij een mogelijke uitlevering naar Guantanamo. Vervolgens heeft Frankrijk een ontwerpverdrag neergelegd bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. De voorzitter vraagt hoe in dit Verdrag met het bankgeheim wordt omgegaan. De artikelen 1 en 2, alsmede het wetsontwerp in zijn geheel, worden eenparig aangenomen door de 9 aanwezige leden. Dan hoeft u enkel uw nieuwe wagen nog in ontvangst te gaan nemen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.