Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Onze specialisten onderhandelden reeds over de rentevoeten en dat zijn de tarieven die u automa
  Kosten die u moet betalen als u een lening met vaste rente vervroegd aflost
  Omdat wij via internet werken hebben wij de laagste rente van Nederland

Voor advies over veel geld lenen bent u hier aan het juiste adres!.

Reclame Lenen

Over ons Ons bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met marketing, promotie en bedrijfs oplossingen. Tamara durft daar niet aan te denken en probeerd haar gedachten ergens anders op te richten. Verschrikt kijkt zij voor en achter zich en ziet dat de jonge knaap niet meer op zijn stoel zit. Casabarista levert een compleet koffieconcept voor liefhebbers van echte Italiaanse caffe. Casa Barista Espressomachines, Bonenmalers, Koffiebonen en Accessoires.

Hoe ik het ook wend of keer, ik kan hiervoor geen logische verklaring vinden. Opeens schrikt zij op uit haar gedachten als er iemand langs haar heen loopt, zij voelde een koude vlaag daardoor aan haar voorbij gaan. Stel je voor dat hij merkt dat zij hem gefassieneerd op zit te nemen, hij haar herkent misschien wel. Ze brengen merken en creatieven op vernieuwende wijze bij elkaar. Annemarie is getrouwd met Frank en moeder van Barbara en Merlijn. Dat onze hebzucht dan eindelijk inziet waarom het gaat. Promotiebureau Juice Promotions verzorgt opvallende promotiecampagnes met promotieteams, hostesses, direct sales en mobiele billboards.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.