Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Niet alle rentes zijn hetzelfde
  Dat is nu precies de reden waarom ik niet zo dol ben op de Rabobank
  Akte die zonder tussenkomst van de notaris is opgesteld

Volle eigenaar worden van de woning waarvoor geleend wordt.

Een Lening

De service die wij u bieden is totaal kosteloos en elke aanvraag wordt in alle discretie behandeld. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 7. De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen. Nog belangrijker is dat je dan de voorschotten die al betaald zijn, kwijt bent. Hou hier rekening mee en vergelijk dus wat te vergelijken is.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.