Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Meer nog in bedrag koopt u evenveel maar u koopt veel meer units aan wanneer zij relatief goedk
  Het is een hypothecaire lening op basis van een gemengde verzekering
  De inbreng van eigen middelen is ook belangrijk bij het krijgen van leningen

Vlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen.

Krediet Lening

Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. De formule is interessant indien de rentevoeten weer stijgen. Algemene Directie Regulering en Organisatie van de Markten; Dienst Krediet en Schuldenlast. De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen. Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. Hoe dat komt? Wij bieden u kennis en kunde in geldzaken.

Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag. Dan dient hij immers hoofdzakelijk kapitaal terug te betalen. Staat in voor boekhouding en woonkrediet te Nieuwerkerken. Breng ook uw studentenkaart en identiteitskaart mee. Vlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 1. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 5. Hou hier rekening mee en vergelijk dus wat te vergelijken is.

Dat geeft u elke maand extra financiŽle ademruimte. Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Voor de lener neemt de terugbetalingslast dan ook af met de tijd. Er kunnen zich in de praktijk echter wel verschillen voordoen. Een vertrouwelijk gesprek wijst uit wat uw noden en mogelijkheden zijn. Vul de on line aanvraag inZe wordt meteen behandeld.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.