Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Flexibel beleggingsfonds in aandelen of obligaties
  Je kunt het te smoren vlees ook van te voren marineren
  Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil

Villa, vakantiehuis, woning te huur Spanje Costa Blanca.

Huis Huren

Goedkoop en degelijk huren van een villa met zwembad. Vous pouvez ťgalement placer vous-mÍme votre annonce immobiliŤre. Vind immobiliŽn om te kopen of te huren in Hasselt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken. Of aan het strand, met Šlle kamers uitzicht op de zee. Villa, vakantiehuis, woning te huur Spanje Costa Blanca.

Het kan allemaal tijdens een actieve vakantie aan zee. De Panne beschikt over alle accommodaties voor de sportieve recreant. Ruime living 25≤ met laminaatparket, aansluiting. Aanbod van meer dan 9000 vakantiewoningen in Denemarken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.