Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  In de nieuwsbrief treft u dagelijks de meest recente analyses aan
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Dit is bestemd voor leerlingen met een handicap of beperking die op het reguliere onderwijs zit

Verzekering, hypotheek of pensioen goedkoper door een second opinion.

Hypotheek Afsluiten

Vergelijken meer dan 75 banken en 30 verzekeraars met elkaar om u de laagste maandlasten voor uw hypotheek aan te bieden. Hoeveel kan ik lenen? Inzicht in uw financiŽle situatie. Verzekering, hypotheek of pensioen goedkoper door een second opinion. Dan kunt u de overwaarde van uw huis gebruiken om uw negative BKR-notering op te heffen. Weg met uw te duren lening of hypotheek! Vraag informatie over deze ongeloofelijk lage rente. Wij zijn niet echt wraakzuchtig, maar als u benadeeld wordt willen wij best wel een corrigerende tik uitdelen. Wilt u weten welke rentetarief voor u van toepassing is?Maak dan een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.