Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vergelijk de hypotheekrente van alle geldverstrekkers
  Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper
  Bekijk de actuele rentetarieven van al onze spaarrekeningen

Verschillen zijn ook te vinden in een vaste, variabele of actie-rentes.

Rente Lenen

Een doorlopend krediet is handig wanneer u een grote uitgave moet doen en niet precies weet hoeveel geld u hiervoor nodig heeft. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Ook als u al een lening heeft is het verstandig om een offerte aan te vragen. Kijk dan nu of wij uw hypotheek of lening voor u veel goedkoper kunnen maken. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Een zeer aantrekkelijke financiering regelt u bij Postkrediet. Het is verplicht tenminste één telefoonnummer in te vullen. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Bij de berekening is uitgegaan van het allerlaagste tarief dat wij exclusief aan eigen huisbezitters kunnen bieden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.