Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Er komen in de praktijk ook mengvormen voor van deze hypotheekvormen
  Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten
  Vraag advies over hoe u uw hypotheeklasten kunt verlagen

Vergelijking tussen de vaste en variabele rente voor een lening van 100.

Lenen In Het Buitenland

Een passie of hobby, studies te financieren? U bent tussen 2 woonsten? Als de financiŽle middelen u tijdelijk ontbreken, moet u niet noodzakelijk u iets ontzeggen. Dat betekent dus zware economische crisis met grote werkeloosheid en heel veel armoede. Ook in West-Europa houden de regeringen rekening met revolutie en opstand. Er zijn echter wel tekens, dat alles op zeer korte termijn zou kunnen gaan geschieden. Heel veel Duitse visioenen spreken over deze oorlog in Europa. Iran zet alle moslimlanden aan om daaraan mee te doen. Vanuit een engagement werken, en dat bovendien in de natuur, is voor hem essentieel. Want de kostprijs van een woning, die betaal je niet in ťťn keer af maar spreid je over verschillende jaren. De arrogantie van de moslims is werkelijk stuitend. Amerikanen dat zonder tegenacties zullen laten gebeuren.

Iraanse Oliebeurs IOB, opgezet om die verhandeling van de olie in euros te stimuleren. Zij zullen over willen stappen naar euros en naar yen. Maar hoe lang nog ? Al het gepraat over economische groei lijkt praten over een luchtkasteel. De rentevoet is afhankelijk van een aantal factoren. Vergelijking tussen de vaste en variabele rente voor een lening van 100. Naast de woonkredieten met vaste en jaarlijks variabele rente zijn er een resem tussenformules, zoals de semi-vaste rente. Bij voorbeeld in de formule 10-5-5 ligt de rente de eerste 10 jaar vast en wordt zij daarna twee keer om de 5 jaar aangepast. Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken? Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u.

De Grote Waarschuwing zal pas komen als alles op zijn slechts en op zijn ergst is. Dirk De Vilder is stafmedewerker en trainer bij Outward Bound BelgiŽ. De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie, het is steeds een belangrijk moment.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.