Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Sparen Geld gidsHandig overzicht met voor spaarders interessante links
  De financiele aandelen stonden allen onderaan de indices
  Steeds meer studenten kloppen aan bij de IB Groep voor een lening

Vergelijk hoogste de spaarrente in het spaar rente overzicht.

Rente Spaarrekening

Hier vindt u informatie over het Rentecertificaat van de Postbank. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Spaar rekening rente vast termijn deposito en rente spaardeposito. Internetbankieren zonder kosten en zonder beperkende voorwaarden. Wanneer u geld op een spaarrekening zet verwacht u niet dat er met uw geld vervolgens wapens geproduceerd worden of mensenrechten geschonden worden. De meeste mensen sparen om hun vermogen te laten groeien.

Sparen met een vaste rente biedt u een gegarandeerde rente over het spaarbedrag dat u voor een vooraf vastgestelde looptijd vastzet. Zelf een aanvullend pensioen opbouwen is voor veel Nederlanders bittere noodzaak. Zakelijk sparen tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden.

Vergelijk hoogste de spaarrente in het spaar rente overzicht. Op dit moment heeft de Postbank geen vergelijkbare rekening in ontwikkeling. Internetsparen hoogste rente volgens consumentenbond. Er komt binnenkort een nieuwe spaarvorm op de markt, het zogenoemde banksparen. Ook een spaarpot voor later, bekijk dan ons spaar rente overzicht voor hoge spaarrentes. Wilt u sparen voor een bepaald doel of zodat u zich later geen zorgen hoeft te maken? Deze rekeningen bieden u zekerheid als u wilt sparen voor een bepaald doel.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.