Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uit mijn loontrekkende activiteit zal ik maar een laag pensioen hebben
  Op één belangrijk aspect rond de nieuwe verslaggeving Lumpsum blijken nog steeds misverstanden
  Hypotheekrente berekenen is tegenwoordig een kleine moeite

Vergelijk eenvoudig de actuele hypotheekrente van vrijwel alle aanbieders in Nederland.

Laagste Hypotheekrente

Vergelijk eenvoudig de actuele hypotheekrente van vrijwel alle aanbieders in Nederland. Naast online hypotheekadvies bieden wij ook persoonlijk hypotheekadvies. Vergelijk de actuele spaarrente op het gebied van internetsparen. Onze deskundige erkend hypotheek adviseurs komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek de ideale hypotheek te bepalen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.