Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De invoering wordt geregeld middels de Invoeringswet Wet financiering sociale verzekeringen (29
  Gezinnen met kinderen tot 16 jaar en met een jaarinkomen tot ongeveer 80
  De inleg looptijd en opnamevoorwaarden verschillen per bank

Vergelijk de spaarrentes, ontdek wie de hoogste rente biedt.

Hoge Rente

Indien een bank de spaarrente verlaagd moeten wij overstappen naar een andere bank. Gebruik ook al jaren de AT-bank voor een deel van de spaarcenten. Vergelijk hoogste de spaarrente in het spaar rente overzicht. Wanneer u geld op een spaarrekening zet verwacht u niet dat er met uw geld vervolgens wapens geproduceerd worden of mensenrechten geschonden worden.

De garantie geldt zowel voor je saldo als voor de rente. Je kunt kiezen uit een direct opneembare spaarrekening en een spaarrekening met een vaste looptijd. Vergelijk de spaarrentes, ontdek wie de hoogste rente biedt. Uiteraard hebben wij in Nederland ook de mogelijkheid om een spaarrekening te openen in het buitenland. En de genoemde rentepercentages geven het rendement op jaarbasis weer. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Je kan overigens ook de maandelijkse storting gemakkelijk tijdelijk aanpassen. Valt gewoon onder de Nederlandse Garantieregeling van de Nederlandse Bank.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.