Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Commissie Structuur en Financiering Gezondheidszorg Bereidheid tot Verandering maart 1987
  Een van de bestuursorganen van de Europese Centrale Bank ECB
  Het betreft voornamelijk Euronext en Duitse aandelen

Vergelijk de rentetarieven spaarrekening en neem de beste spaarrekening.

Rentetarieven

Vergelijk de rentetarieven spaarrekening en neem de beste spaarrekening. Het rentepercentage is variabel en kan derhalve wijzigen. De meeste mensen sparen om hun vermogen te laten groeien. Spaar rekening rente vast termijn deposito en rente spaardeposito. Door te wisselen van spaarrekening kunt u geld verdienen. Er komt binnenkort een nieuwe spaarvorm op de markt, het zogenoemde banksparen.

GeÔnteresseerd op welke spaarrekening u de hoogste rente kunt krijgen? Vergelijk hier alle officieel gepubliceerde rentes in Nederland. Jammer genoeg kennen veel spaarrekeningen een bedroevend lage rentevergoeding. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

En de genoemde rentepercentages geven het rendement op jaarbasis weer. Kies hierboven in de blauwe balk het product van uw keuze. Dat zijn de noodzakelijke voorwaarden voor een gezonde economie en welvaart in Nederland. Een belangrijke afweging die u moet maken is voor welke rentevastperiode u kiest. Stabiele prijzen, een soepel en veilig betalingsverkeer en solide en integere financiŽle instellingen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.