Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dinsdag vinden de verkiezingen voor het Amerikaanse Congres plaats
  Het gaat dus om een exportkrediet die mogenlijk was na het
  Bij ons krijgt u gegarandeerd hypotheekoffertes voor een hypotheek met de laagste maandlasten!N

Vergelijk de actuele hypotheekrente hier en vind o.

Hypotheekrente Actueel

Nominale hypotheekrenteDe hypotheekrente die door de hypotheekgever wordt gehanteerd, zonder rekening te houden met de bijkomende kosten. Vanaf 1 januari 2008 gaan wij verder onder de naam StercK. Vergelijk eenvoudig de actuele hypotheekrente van vrijwel alle aanbieders in Nederland.

Vergelijk de actuele hypotheekrente hier en vind o. De selectie is gebaseerd op de 25 produkten die de laagste vijf jaars rente voor een hypotheek met de Nationale Hypotheek Garanatie hebben. In dit overzicht staan alleen rentes voor spaarhypotheken. Vergelijk de actuele spaarrente op het gebied van internetsparen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling van de rente? Abonneer u dan op de nieuwsbrief. Onze deskundige erkend hypotheek adviseurs komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek de ideale hypotheek te bepalen. De gegevens uit de tabel zijn afkomstig van MoneyView Research en zijn gepeild op 22 mei 2007. Naast online hypotheekadvies bieden wij ook persoonlijk hypotheekadvies.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.