Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ja bij de meeste aanbieders is dit zonder meer mogelijk
  Gaarne alle bedragen behalve rente indien gevraagd afronden
  Dit zijn de aandelen die deel uitmaken van de AEX index

Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en .

Geld Lenen Zonder Toetsing

Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. Vraag de vrijblijvende offerte aan en informeer uzelf optimaal. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en . Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt.

On line voordelig lenen tegen lage rente is dichterbij dan ooit. Wij geven de hoogste goudprijs en hanteren de laagste rente. Of u nu geld wilt hebben voor een lasik, prk, zyoptix behandeling of voor een tv, nieuwe keuken of toch nog even een leuke vakantie. Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze.

Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft . Wij verstrekken geldleningen op basis van onderpand bijv. Een doorlopend krediet is juist voor mensen zich geen raad weten met hoeveel ze moeten lenen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.