Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bij een hypotheek of woonkrediet kan je kiezen tussen vaste of variabele ( ook wel degressieve
  Marktleider Fortis Bank geeft de aftrap en vijzelt de rentevoeten op vanaf donderdag
  De vaste activa moeten worden gefinancierd door eigen kapitaal vermeerderd met langlopende leni

Uw plek op het web voor de beste en goedkoopste hypotheeklening.

Hypotheek Afsluiten

Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Betaal je niet elke maand trouw een gedeelte van het geleende bedrag terug plus intresten, dan verkoopt de bank je pand en recupereert ze het geleende bedrag. Geld nodig, geld lenen, een hypotheek, auto financiering, lening of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente.

Uw plek op het web voor de beste en goedkoopste hypotheeklening. Rabobank Weerterland en Cranendonck is een cooperatieve bank. Hypotienda is een onafhankelijk financieel intermediair gespecialiseerd in het financieren van onroerend goed in Spanje. De Franse Revolutie kwam als een storm over het land. Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen. De jaren kwamen en gingen met hun blijde en droeve dagen. FinanciŽle portal voor beleggers met beursnieuws, koersen en informatie over hypotheken. Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil.

Het Vlaams Woningfonds kent sociale leningen toe, en in die zin verschillen onze voorwaarden van deze bij een gewone kredietinstelling. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. De aanvraag voor een opstalverzekering, die het onroerend goed dekt. Het huidige maximum is vastgelegd op 46 250 EUR, voor een gezin met twee kinderen ten laste.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.