Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Uw lening wordt volledig afgelost binnen de door u gekozen termijn.

Rente Lening

Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. De Persoonlijke Lening van Postbank heeft een looptijd van minimaal 6 maanden.

Uw lening wordt volledig afgelost binnen de door u gekozen termijn. Alles over geld en financiŽle zaken vind je op Geld. Bij een Persoonlijke Lening weet u vooraf hoeveel u leent en hoelang en hoeveel u moet betalen. Zo weet u precies wanneer, hoelang en hoeveel u gaat terugbetalen. Het rentepercentage is lager naarmate u een hoger bedrag leent. Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd.

Let op de verschillen in hoogte van rente bij actierente, vaste rente en variabele rente. Als u een Persoonlijke Lening heeft afgesloten, wordt het gehele bedrag van uw lening op uw girorekening bijgeschreven. In het algemeen kan gesteld worden dat hoe hoger het te lenen bedrag is hoe lager het rentepercentage zal zijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.