Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Deze combinatie van werkloosheid en inflatie wordt stagflatie genoemd
  Buitenveldert wijst Philips Pensioenfonds als boosdoener aan
  Ouders mogen hun kinderen van 18 tot 35 jaar eenmalig 22

Uw Persoonljke lening omzetten naar de hypotheek en hou meer geld over.

Lening Omzetten

Postbank verstrekt leningen met aantrekkelijke rentes en geeft eerlijke informatie over de verschillende leenvormen. Als u in staat van faillissement komt te verkeren of als op u de schuldsanering natuurlijke personen van toepassing is verklaard. Voor leningen uit het Noodfonds moet je je melden bij de Centrale Studentenbalie.

In een kort persoonlijk gesprek kan een adviseur bij u uit de buurt al in enkele minuten voor rekenen hoeveel u kunt besparen. In een kort persoonlijk gesprek kan een adviseur bij u uit de buurt al in enkele minuten voor u uitrekenen hoeveel u kunt besparen. Zonder dat uw leef omstandigheden veranderen kunt u vaak al een aanzienlijk bedrag besparen. Voor een nieuwe hypotheek kunt u ook bij ons terecht. Met een nieuwe hypotheek kunt u een nieuwe auto kopen of een boot voor in de warme zomer. Hier vindt u aanvullende informatie over de kredieten van InterBank. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het oversluiten van bestaande hypotheken. Als u uit Nederland vertrekt om u definitief in het buitenland te vestigen, dan wel als InterBank redelijkerwijs mag aannemen dat u binnen enkele maanden permanent naar het buitenland zult vertrekken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.