Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie h
  Laagopgeleiden hebben de minste problemen met reclames over leningen
  Met het Levensloop Rente Plan kiest u voor zekerheid

Uitgebreide informatie over de Grieken en Griekenland.

Griekenland Huis

Uitgebreide informatie over de Grieken en Griekenland. De actieve steun aan de burgeroorlog kostte handen vol geld, en dat was niet langer te verantwoorden terwijl Engeland in volle wederopbouw was. Informatie over verschillende gebieden in Griekenland. Dat kwam gedeeltelijk omdat Engeland in maart 1947 de handdoek in de ring gooide. Links naar makelaars uit Spanje, Portugal, TsjechiŽ, Frankrijk, USA, Hongarije, Griekenland etc. Villa met veel allure op een van de mooiste locaties van Europa. Terwijl de rest van Europa al lang aan de wederopbouw begonnen was, was de nachtmerrie in Griekenland nog jaren doorgegaan. Uitgebreide reis informatie over Griekenland en Griekse eilanden. Tien jaar bittere gevechten hadden diepe wonden geslagen en de Grieken grondig verdeeld.

Informatie over concertzalen, festivals, prijzen, reserveren, . Deze derde ronde zou drie jaar duren en was nog verschrikkelijker dan de vorige. De tegenstanders zijn vaak oude bekenden, en persoonlijke motieven spelen een grote rol. Het betekende ook dat de Amerikaanse oorlogsindustrie een ideale proeftuin had om zijn nieuwste wapens uit te proberen, zoals napalm. Pas in september 1949 komt een einde aan de gevechten, door de overwinning van het regeringsleger op de rebellen. De home page van Skopos Consulting, die de rekeningen betaalt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.