Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De tweede ingeschreven schuldeiser krijgt slechts 600
  De meeste zekerheid maar ook de duurste rente heb je met een vast rentetarief
  Aan de hand daarvan kunt u bepalen of de Variabele Rente iets voor u is

Turkse deel op 173 punten niet voldoet aan deze IFC-richtlijnen.

Richtlijnen Financiering

Turkse deel op 173 punten niet voldoet aan deze IFC-richtlijnen. Als een lidstaat besluit er langer over te doen dan is dat geen probleem. Nieuws-items bij Voorkoming van het gebruik van het . Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven. Ter verduidelijking volgen hier enkele uitwerkingen van dit beleid.

De Lidstaten stemmen in met de voorliggende teksten. Borjomi-regio houden de natuur en de economie op peil. Elke van deze groepen kosten kan weer opgebouwd zijn uit kostensoorten. Dit dossier wordt iedere nacht automatisch samengesteld op basis van bovenstaande dossiers.

Hierbij is aan de technische programmering veel zorg besteed. Programme UNEP-verklaring voor financiŽle instellingen. Informatie over wetgeving en normalisatie van verschillende zorgsystemen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.