Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoeveel kan ik besparen.Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten
  Afgevaardigd bestuurder Universitair Ziekenhuis Antwerpen
  Deze situatie blijkt vooral voor te komen in de steden waar het gemiddelde gezinsinkomen van de

Toelating tot deze master wordt bepaald door een examencommissie.

Master Economie

Als je wilt instromen in de master Economics of Econometrics krijg je een apart schakelprogramma, afhankelijk van je vakkenpakket. Toelating met andere wo-bachelor, na het volgen van een schakelprogramma van 1 jaar. Om succesvol de pre-Master te kunnen voltooien, moet je beschikken over een brede belangstelling, nieuwsgierigheid en interesse in theorieŽn. Voor wo-bachelors Fiscaal Recht is een schakelprogramma van 6 maanden ontwikkeld. Toelating tot deze master wordt bepaald door een examencommissie. Voor hbo-bachelors is een schakelprogramma ontwikkeld. BijzonderhedenMogelijkheid om je binnen de master te profileren via keuzevakken. You may have mistyped the address or the page may have moved. Om je in te schrijven dien je een verplicht assessment af te leggen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.