Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Toch een tip, financiering in franlrijk is moeilijk maar niet onmogelijk.

Financiering Hypotheek

Toch een tip, financiering in franlrijk is moeilijk maar niet onmogelijk. De Franse banken, verstrekken geen leningen op zakelijk onroerend goed, en de Nederlandse banken evenmin. Het komt er op neer dat je een groot eigen vermogen moet hebben, om iets te kopen in het buitenland. Bij als deze makelaars zie je wat de mogelijkheden zijn en over welk bedrag je moet beschikken. Dit geldt dus ook als basis voor een geldverstrekker. Elk zelf respecterende Frans onroerend goed makelaar zal dat ook zeggen. Henk heeft gelijk, wij liepen ook tegen een nee aan, bezind eer u begind, en voor je je zelf alle plannen wijs maakt, om in Frankrijk iets te kopen,zorg eerst dat je het geld hebt, en ga dan pas op een koop uit. Je krijgt bij de Huijerjans Advies Groep verder een prima salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Tevens kunt u bij ons terecht voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het is duidelijk wat Henk meld, als je wilt emigreren, en wat kopen in Frankrijk, begin er niet eerder aan tot dat je het benodigde bedrag hebt om wat te kopen, dat voorkomt heel veel teleurstelling, en wanhoop. Blijf niet in een wolk lopen, met de gedachten mij lukt het wel.

Eerste vraag is, wat heeft u te besteden, als dat niet in de buurt komt van de vraagprijs,kan je weer vertrekken, weer met een kater natuurlijk. Zorg voor een businessplan met verklarinf feanse m. Wat kun je van ons verwachten?We bieden je een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Wees gewaarschuwd, als u plannen heeft voor Frankrijk. Het is duidelijk, wij hebben inmiddels ook gemerkt, dat je , indien je niet over eigen geld beschikt,de Franse banken geen hypotheken verstrekken, en de Nederlandse banken, zijn totaal niet geinteresseerd.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.