Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit kan aantrekkelijk zijn bij de verwachting van een dalende rente
  De looptijd is afhankelijk van de aard van het te financieren object
  Zakelijk sparen tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden

Ten tweede leken al spoedig forse additionele kosten op te doemen.

Financiering Van De Gezondheidszorg

Een beleidstheorie dient consistent te zijn, in de zin dat uitspraken die er in voorkomen niet onderling strijdig mogen zijn. Het College voor zorgverzekeringen CVZ heeft drie kerntaken. Een beleidstheorie is beter naarmate de begrippen die erin voorkomen preciezer geformuleerd kunnen worden. Verveelvoudiging voor eigen gebruik of intern gebruik is toegestaan. Ten eerste werden door het beleid nieuwe administratieve problemen geschapen die niet eenvoudig op te lossen waren. Ten derde leidde beleidsevaluatie niet tot het inzicht dat de eigen bijdrage evident effectief was. Regelgeving, Jurisprudentie of Wetgeving in voorbereiding kunt u de toelichting overslaan.

Een beleidstheorie is beter naarmate zij preciezer informatie geeft omtrent hoe te handelen om bepaalde beleidsdoelen te realiseren. Ten tweede leken al spoedig forse additionele kosten op te doemen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.