Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  In de 10 jaar dat je spaart gaat je rentepercentage omhoog
  Deze rente is laag maar geldt altijd slechs voor enkele maanden
  Stichting Financiering Volkskerstzang Eindhoven te Nuenen (Gemeente Nuenen c

Tegenstanders van het DDR-regime noemen de rentetoeslag een schande.

Ddr Rente

Elfduizend voormalige kaderleden van de Duitse Democratische Republiek DDR krijgen een pensioentoeslag van in totaal 107,7miljoen euro. Zuster Helen Prejean, bekend geworden door de film Dead Man Walking heeft een nieuw boek over de doodstraf in Amerika geschreven, The Death of Innocents. Noorse oorlogskinderen voeren proces tegen hun staatLEESWIJZER. Er zijn op dit ogenblik geen medewerkers beschikbaar. Ortega verliest alweer verkiezingen in NicaraguaGLOBE. Mettez ici les informations concernant vos conditions d'utilisation.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.