Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een zeer langlopende hypotheekrente is een voorstel dat de moeite loont om uitgediept te worden
  Aconcagua is de hoogste berg op het Westelijk halfrond
  Dagcijfers voor rentes en wisselkoersen beginnen in 1990

Tabnum2 = , Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 1.

Sparen En Beleggen

Algemeen beschouwd is een obligatie een schuldbewijs vanwege de emittent. Wees steeds als eerste op de hoogte, ook als u geen klant bent. Deze evolutie is moeilijk te voorzien, en is functie van uw activiteit en de daar geldende gewoontes. Uw geld rendeert gedurende een vaste periode tegen een vaste rentevoet.

De professionele inkomsten en uitgaven fluctueren in de tijd en zijn meestal niet synchroon. Normaal gezien bestaat een kasbon uit een mantel en een blad met coupons. Op elk moment is de opgebouwde reserve definitief verworven. Belegging op langere termijn tegen een hogere rentevoet. De meest veilige oplossingen om uw geld te laten groeien.

Gedurfde aanpak of meer zekerheid? Wie zijn profiel kent, belegt beter. De termijnrekening behoort tot de groep spaarrekeningen. Coupons en dividenden worden rechtstreeks op de rekening van de cliŽnt gestort. Tabnum2 = , Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 1. Beide methodes zijn weggelegd voor iedereen, ongeacht zijn verwachtingen of behoeften.

Op basis van de traditionele kasbon zijn tal van varianten gecreŽerd. De meest rendabele stap naar uw volgende belegging. Zekerheid, hoog rendement en flexibiliteit op lange termijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.