Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vroeger was de schandpaal het middelpunt van de gemeenschap
  Goedkoop geld lenen via internet doe je hier! Vraag hier diverse leen offertes aan voor goedkop
  Engeland dochter van Maria de Medici en Prins Frederik Hendrik

Surfen, chatten, lessen voorbereiden, thesis schrijven.

Lenen Voor Studenten

De studenten zaten op de grond, of op lage bankjes. Zij beslist welke publiciteit zal gegeven worden aan de leningen en beurzen. De nieuwe vertegenwoordigers voor volgend academiejaar zijn verkozen. Dat was handig om overzichtelijke indelingen te maken. Op dit forum poneert de docent zelf 9 stellingen die zich lenen tot discussie. Vervolgens verbetert iedere student zijn eigen toets.

Dat systeem is later gelukkig verboden, onder druk van de studenten. Leningen op korte termijn zijn binnen het academiejaar terug te betalen. Surfen, chatten, lessen voorbereiden, thesis schrijven. Elke eerste maandag van de maand fietsen graveren op de maandagmarkt Marktplein tussen 10 en 12 u. Geneeskundige Wetenschappen, op voorstel van een ad hoc Commissie. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 5. De deliberaties van de Commissie zijn vertrouwelijk. Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag. Vier of vijf proffen zaten aan tafels in een grote zaal. Vul de on line aanvraag inZe wordt meteen behandeld. Kom langs bij het Citibank agentschap in uw buurt met de bestelbon of aankoopfactuur van uw laptop.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.