Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Voor dit bedrag kan je een gans jaar alle materialen ontlenen
  Omer Vandeputte realisatie van VTB VAB Kredietbank en Uitg
  De rente op de kapitaalmarkt stijgt sinds januari van dit jaar

Suez, dat deels uit cash en deels uit Suez-aandelen bestaat.

Aandelen Electrabel

Suez, dat deels uit cash en deels uit Suez-aandelen bestaat. Ingrid! In Kontich is zoiets nog lang niet mogelijk. Daar moeten we iets aan doen, vindt de ene schepen. De vele aanwezigen hadden vele kritische opmerkingen. Kontich enkel gesubsidieerde schuilhuisjes van De Lijn. Oude Spoorwegberm op te kopen behalve de woongelegenheden.

Bovendien is er ook informatie beschikbaar die specifiek klantgericht is. Kontichse gemeentebestuur geeft niet het beste voorbeeld. Rechts vindt u de laatste persmededelingen, heet van de naald. Groen! werd gesteund door de volledige oppositie en Tina Coucke. In de loop van de nacht ging de 53-jarige dader door het lint. Gebeurt dit niet, door een probleem bij de verzending, probeer het dan opnieuw. Over een week moeten de nieuwe belastingaangiften binnen zijn. Euro met de bedoeling het enkele maanden nadien af te breken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.