Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Directa voor lage renteVoordelig lenen doet u bij Directa
  Jan belt bij zijn onderbuur aan en vraagt of hij de volgende avond de stereo installatie mag le
  De looptijd is afhankelijk van de aard van het te financieren object

Stichting of vereniging sparen tegen de hoogste spaarrente.

Internet Spaarrente

Zakelijke spaarrekening tegen de hoogste rente zonder voorwaarden. Open een rekening en ontvang een leuk Nijntje kado!. Vooral de grotere banken introduceren met enige regelmaat nieuwe spaarrekeningen. Zelf een aanvullend pensioen opbouwen is voor veel Nederlanders bittere noodzaak. Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente. Hoelang blijven ze nog bestaan, straks vallen ze om en ben jj je spaar centjes kwijt.

En het lijkt er soms op dat moeilijke tijden gaan komen. Spaar tegen de hoogste rente van Nederland zonder voorwaarden. Momenteel ben ik er eigenlijk vooral in ge´nteresseerd dat een bank niet in de klustermijnen, kinderarbeid of andere verfoeilijke zaken betrokken is. Heb je het nieuws niet gevolgd? Over de lage rente. Vaak staan er wat onbekendere of kleinere banken in de lijst met gunstige spaartarieven.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.