Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Beleggers laten zich afschrikken door het perspectief van lagere effectieve rendementen op kort
  Deze financiering is uitermate geschikt als u uw huis wilt verbouwen

Stichting Financiering Volkskerstzang Eindhoven te Nuenen (Gemeente Nuenen c.

Stichting Financiering

Als gevolg van het ontslag kunt u pensioenschade lijden. Index voor adressen welke binding hebben met de beroepsvisserij en scheepvaart. In de berekening van de hoogte van de gouden handdruk of ontslagvergoeding wordt binnen de kantonrechters formule geen rekening gehouden met pensioenschade, terwijl u wel degelijk pensioenschade kunt oplopen. Er geldt een eenmalige wachtperiode van een half jaar.

Zodra u werkloos wordt, stopt in principe uw deelneming aan de pensioenregeling van Corus. Openbaar Vervoer hanteert doorsneepremies voor de pensioenen. Het is een ander begrip dan het begrip dienstjaren. Amsterdam, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer M. Als u ontslag krijgt, kan dit gevolgen hebben voor uw pensioen. Het eerste half jaar van uw werkloosheid bouwt u dus geen pensioenrechten op.

Rotterdam, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer S.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.