Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uw project valt niet binnen het klassieke plaatje en u hebt het gevoel dat de financiering buit
  Om een huis te kunnen kopen moet u eerst weten hoeveel u kunt lenen
  Vaste rentevoet gegarandeerd gedurende de gehele looptijd

Staat in voor boekhouding en woonkrediet te Nieuwerkerken.

Krediet

Staat in voor boekhouding en woonkrediet te Nieuwerkerken. Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen. Geld nodig, geld lenen, een hypotheek, auto financiering, lening of een doorlopend krediet tegen een vaste lage rente. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente.

De looptijd van het krediet varieert al naargelang de economische levensduur van het materieel en is beperkt tot 10 jaar. Hoe dat komt? Wij bieden u kennis en kunde in geldzaken. De rentevoet is altijd vast voor de hele looptijd van het krediet. Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Algemene Directie Regulering en Organisatie van de Markten; Dienst Krediet en Schuldenlast.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.