Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uit mijn loontrekkende activiteit zal ik maar een laag pensioen hebben
  Samengevat heb je op deze manier de vertrouwde woonlening de aanlokkelijke lange termijn rendem
  Er staat immers dat alleen de speciale prijs geldt onder voorbehoud

Sparen of een lening. Vergelijk de aanbieders voor de beste rente.

Vergelijk Spaarrente

Sparen of een lening? Vergelijk de aanbieders voor de beste rente. De meeste mensen sparen om hun vermogen te laten groeien. Ge´nteresseerd op welke spaarrekening u de hoogste rente kunt krijgen? Vergelijk hier alle officieel gepubliceerde rentes in Nederland. Wanneer u geld op een spaarrekening zet verwacht u niet dat er met uw geld vervolgens wapens geproduceerd worden of mensenrechten geschonden worden. Ook een spaarpot voor later, bekijk dan ons spaar rente overzicht voor hoge spaarrentes. Er komt binnenkort een nieuwe spaarvorm op de markt, het zogenoemde banksparen. Vergelijk de rentetarieven spaarrekening en neem de beste spaarrekening.

Kleine, obscure bankjes bieden hoge rentes op uw spaargeld. Maar kunt u die wel vertrouwen? Er zit een garantie. Zelf een aanvullend pensioen opbouwen is voor veel Nederlanders bittere noodzaak.

Spaar rekening rente vast termijn deposito en rente spaardeposito. De rente op de Plusrekening van de Postbank is met 0,5 procent nu zo laag, dat het spaargeld dat erop staat langz. Spaarders wijken in groten getale uit naar kleinere banken die veel hogere rentes bieden. Jammer genoeg kennen veel spaarrekeningen een bedroevend lage rentevergoeding. Door te wisselen van spaarrekening kunt u geld verdienen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.