Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De Variabele Rente is verkrijgbaar in verschillende rentevormen
  Om te genieten van uw nautische passie zonder zelf financieel te zinken kan u exact het bedrag
  Sparen of een lening. Vergelijk de aanbieders voor de beste rente

Spaarrekeningen,de moeite waard om naar over te stappen.

Rente Rekening

Spaarrekeningen,de moeite waard om naar over te stappen. Alle genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Van elke Nederlandse bank is de hoogst mogelijke nominale rente opgenomen. Het komt er namelijk op neer dat het merk door zijn eigen populariteit en wellicht dus door zr intensieve marketing verloren gaat.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.