Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ander woord voor hypotheeknemer of hypothecaire financier
  Bij een aflossingsvrije hypotheek is de rente gedurende de gehele looptijd gelijk
  In dit opzicht is dit document enkel bestemd voor de werkgever

Spaarbank een spaarpot met spaar rente op uw spaar geld.

Spaarbank

Veranderen van spaarbank is eenvoudig en levert meer op. Naar achteraf blijkt, hebben zo'n honderdduizend klanten van de Rabobank een 'Spaar'hypotheek afgenomen welke feitelijk niet voldoet aan de zo veilige kenmerken van een Spaarhypotheek. Spaarbank een spaarpot met spaar rente op uw spaar geld. Wederom geen al te positief nieuws voor de starters op de woningmarkt. Een combinatie van Belgische bescheidenheid en Hollandse spaarzaamheid. Als ouder zijnde wil je natuurlijk het beste voor je kind.

Zwitserleven RenteVoordeel Hypotheek gunstig voor ondernemers. Zelf een aanvullend pensioen opbouwen is voor veel Nederlanders bittere noodzaak. Een groene spaarrekening werkt in principe het zelfde als een gewone spaarrekening, echter er is één groot verschil. Het type woning levert nog wel de nodige verschillen op. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Er komt binnenkort een nieuwe spaarvorm op de markt, het zogenoemde banksparen. Hypotheek voor nieuwbouwwoning bij WestlandUtrecht bijzonder aantrekkelijk. Denk maar eens aan kleedgeld, zakgeld en niet te vergeten het schoolgeld. Spaarrekeningen,de moeite waard om naar over te stappen. Direct gevolg hiervan is dat het sterke merk Postbank met een hoge klantwaardering van de markt verdwijnt. Waarschijnlijk zal dit niemand vreemd in de oren klinken.

Bij de groene spaarvorm wordt het geld uitsluitend geïnvesteerd in bedrijven en instellingen die rekening houden met de natuur en het milieu. Prijzen banken voor aanhouden betaalrekening rijzen de pan uit.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.