Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  In het totaal komt dit dan effectief op een opbrengst van 60 euro na 6 maanden
  Het gaat dus om een exportkrediet die mogenlijk was na het
  Getronics is genoteerd aan de Amsterdam Exchanges GTN

Spaar krediet oversluiten. Kijk waar u voordelig uit bent.

Krediet

Het Doorlopend Krediet is een flexibele lening waarbij u van tevoren een maximaal leenbedrag afspreekt, de kredietlimiet. Dat is ideaal als u te maken heeft met uitgaven waarvan u vooraf niet weet hoe hoog de kosten uitvallen. Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Uiteraard betaalt u alleen rente over de bedragen die u opneemt. Geld lenen, wie doet het niet? Gemiddeld hebben Nederlanders zelfs twee kredieten op hun naam staan. Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd. Het WOZ-krediet is een nieuwe vorm waarbij de voordelen van een hypotheek lagere rente en een doorlopend krediet flexibel, sneller geregeld worden gecombineerd. Berekening van uw krediet nodig? Vergelijk en kijk waar u goedkoop uit bent. Profiteer van deze aantrekkelijke lening! Vraag direct een offerte aan. En u kunt de afgeloste bedragen weer opnieuw opnemen.

Spaar krediet oversluiten? Kijk waar u voordelig uit bent. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Soms vallen kosten van een bruiloft, vakantie of nieuwe meubels nu eenmaal duurder uit dan gepland! Met een Doorlopend Krediet hoeft u bovendien alleen maar rente te betalen over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt. En erop wachten hoeft niet meer, want het wordt direct op uw Girorekening gestort. Online krediet aanvraag doen? Vergelijk verstrekkers en doe snel krediet aanvraag. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consument. Zowel tijdens de start, doorgroei en voortzetting van een bedrijf zijn er middelen nodig om het bedrijf te laten draaien. Binnen die limiet kunt u vrij geld opnemen en aflossen. Een rentestijging of –daling heeft wel invloed op de looptijd van uw lening. Als de rente wijzigt, blijft uw maandelijks termijnbedrag gelijk.

Vooral omdat het zo gemakkelijk is, maar soms ook omdat het pure noodzaak is. Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.