Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypothecaire lening waarbij periodiek meestal maandelijks door de hypotheekgever (de klant)
  Olga Weijers ~Over terminologie en intellectuele geschiedenis~ Millennium 12
  De aanjager van de groeieconomie

Soms is een bedrijfslening nodig voor investeringen in de nabije toekomst.

Zakelijke Lening

Het maandbedrag wordt via een incasso automatisch van uw Zakelijke Girorekening afgeschreven. Zelf een aanvullend pensioen opbouwen is voor veel Nederlanders bittere noodzaak. Soms is een bedrijfslening nodig voor investeringen in de nabije toekomst. Financial Lease is een middellang krediet voor een direct aanwijsbaar object, zoals een bedrijfswagen of machine. Altijd en overal zakelijk bankieren met Mijn Postbank. Om te berekenen hoeveel u per maand aan aflossing kwijt bent, vult u het gewenste leasebedrag en de aflossingstermijn in.

Er komt binnenkort een nieuwe spaarvorm op de markt, het zogenoemde banksparen. Aan de hand van het actuele rentepercentage wordt berekend welk bedrag u per maand betaalt aan aflossing. Om uw kredietaanvraag in behandeling te nemen vragen wij u mogelijk om een uittreksel van de Kamer van Koophandel op te sturen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.