Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Samenwonen trouwen een huis kopen kinderen krijgen overlijden
  Alle koersen en grafieken minimum 15 minuten vertraagd
  Maatregelen in de toekenningsfase van de studiefinanciering blz

Sociale huurders krijgen voortaan het recht om hun sociale huurwoning te kopen.

Huis Kopen

Dit jaar moet de verkoop van overheidsgebouwen in totaal ruim 700 miljoen euro opbrengen. En ze eisen hardere sancties tegen langdurige leegstand. Vous pouvez également placer vous-même votre annonce immobilière. Deze gids biedt jou als huurder een stevig houvast. De prijs wordt vastgesteld bij aanvaarding van het financieel plan van een project door de raad van bestuur onder voorbehoud van de goedkeuring van de regering zoals opgenomen in artikel 13. Deze regel is eveneens van toepassing bij gezamenlijke aankoop door een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, waarbij de naakte eigenaar als koper-investeerder beschouwd wordt. Ze zijn hoger en stoutmoediger dan ooit, maar het zijn vooral monumenten van pracht en praal. De Vlaamse Nieuwbouwdag is aan zijn negende editie toe. Informatie over de bouwsector, zowel voor de particuliere verbouwer als voor de bouwprofessional. Nederlanders bedachten een oplossing voor de eindeloze diefstallen op bouwwerven. Ruim 4000 vakantiewoningen in Europa Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Croatie en Oostenrijk tegen Oost-Europese prijzen.

Vraag van de weekPlankenvloer garageIk wil van de plaats boven mijn kelder een garage maken. Het besluit daarvoor van minister Marino Keulen VLD is goedgekeurd. Dat kwam de krant De Tijd aan de weet na een rondvraag bij de grote banken. Het fameuze, Antwerpse Militair Hospitaal wordt een woonpark. Vier grote Nederlandse steden willen niet dat kraken van leegstaande woningen wordt verboden. Grondwater oppompen kan dan weer verdroging met zich meebrengen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.