Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hierbij wordt uitgegaan van een zeer beperkte voorkennis van economie
  Internet staat vol over een voordelige lening of goedkoop geld lenen
  Het is heel belangrijk dat u veilig verzekerd met de auto onderweg bent

Snel, goedkoop en voordelig geld lenen.

Goedkoop Lening

Vlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen. Kredietkaart met snel en voordelig krediet. Wij zijn n van de grootste specialisten voor het verkrijgen van een voordelige lening .

Overname van uw lening en samenvoeging van kredieten. Leent geld aan particulieren zonder tussenpersonen. Snel, goedkoop en voordelig geld lenen. Wij bieden scherpe rentevoeten voor voordelig lenen. Vlaams Woningfonds staan leningen toe tegen een lage rentevoet. Persoonlijk en makkelijk online geld lenen in Belgie. Overzicht van soorten korte leningen en kredieten op afbetaling. De lening kunt u gebruiken om een woning te kopen, te bouwen of te renoveren. Vul on line uw aanvraag in voor gepersonaliseerd advies voordelig lenen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.