Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Lenen voor een auto verbouwing of van uw huis. Goedkoop geld euro lenen krediet lening hypothee
  Afgevaardigd bestuurder Universitair Ziekenhuis Antwerpen
  Zaken als een rolstoel een doorligmatras en krukken zijn nu niet te krijgen

Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente.

Hoogste Spaarrente

Hoe langer je geld vaststaat, hoe hoger de rente is die je ontvangt op je termijn deposito. Waarom spaart men?Ieder mens spaart; de één via een spaarrekening, de ander middels beleggen en weer een ander op de ouderwetse manier in de sok. Banksparen geeft belastingvoordeel voor pensioenregeling of hypotheekHet wetsvoorstel Banksparen zorgt voor de fiscale mogelijkheid om voor een pensioen en voor de aflossing van de hypotheek te sparen bij een bank. Wanneer u geld op een spaarrekening zet verwacht u niet dat er met uw geld vervolgens wapens geproduceerd worden of mensenrechten geschonden worden. Check vandaag nog of u ook meer rente kunt verdienen. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. De voorwaarden zijn dan net iets anders en de rente is vaak interessanter dan van de bestaande producten. Een alternatief voor sparen op een internet spaarrekening is het sparen in een termijn deposito. Bankieren zonder te betalenAlle grote banken vragen tegenwoordig een vergoeding voor het bankieren. Een spaar deposito kan variëren van een paar maanden tot wel twintig jaar. Open een rekening en ontvang een leuk Nijntje kado!.

Het openen van een betaalrekening bij de nieuwe bank is meestal niet nodig en u kunt ook met uw hypotheek, lening en andere producten gewoon bij uw huidige bank blijven. Sparen of beleggen, wat is wijsheid?Voordat u gaat sparen of beleggen moet u goed bedenken wat uw doelstelling is.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.