Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het eerste jaar alleen al konden ongeveer 4000 zelfstandigen volgens dit systeem een lening bek
  De levenhypotheek bestaat uit een lening en een levensverzekering
  Heeft u al een lening. Bespaar dan door nu over te sluiten

Slechts een keer, bij de registratie van het voertuig.

Kosten En Financiering

Voor de financiŽle tussenkomsten van exportgerichte initiatieven voor kleine en grote ondernemingen, zie 4. Dexia Bank stelt u verschillende kredietformules voor. Slechts een keer, bij de registratie van het voertuig. Eveneens een uitvoeringstermijn van 12 maanden vanaf de beslissing. Lenen? Ja, maar aan welk tarief? En hoeveel ga ik lenen? En hoelang? Doe de simulatie en ontdek zelfs de grootte van uw maandelijkse afbetaling. Welke brandstof kiezen?†Hoe krachtig moet de motor zijn? Meer over de technische controle,†het onderhoud en.

De Vlaamse Milieuwetgeving geeft een duidelijk overzicht van alle wetgeving rond " Economische en financiŽle instrumenten ". Nieuwe elementen worden aangeduid door dit icoontje. Zij wordt berekend op het fiscaal vermogen of op het reŽle vermogen, naargelang het meest penaliserende criterium. De uitvoeringstermijn is eveneens 30 maanden vanaf de beslissing. Naargelang het soort steun moet deze aangevraagd worden binnen de 30 of de 60 dagen die volgen op de activiteit.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.