Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het is een interessante formule als de rente op een laag punt staat
  Staat in voor boekhouding en woonkrediet te Nieuwerkerken
  De groene spaaradviseurs voor alle informatie over groen sparen en beleggen groene of duurzame

Shareware portefeuille beheer en beperkte technische analyse.

Aex Analyse

Een geweldig technische analyse product met nagenoeg alle mogelijke instrumenten. Alle informatie aangaande aanstaande beursemissies. Shareware portefeuille beheer en beperkte technische analyse. Commissionair in effecten en beheerder van Orange Midcap beleggingsfonds. Op Euronext Amsterdam zal de AEX-index vrijdag licht hoger van start gaan, zo verwachten marktpartijen. Vedior voerde de Nederlandse uitzenders aan, na goede berichten van marktleider Adecco. Uitgebreide uitleg van technische analyse instrumenten door Equis, de makers van Metastock. Technisch analyse en adviezen gebasseerd op model ontwikkelt door Tostrams, ook uitgever van een blad. Amsterdam kreeg voorbeurs cijfers te verwerken van onder andere Wessanen en Vopak.

Programma bestemd voor de Apple computer met verschillende technische analyse instrumenten om aandelen te volgen en te analyseren. Voor de Dow Jones betekende dat de vijfde verliesdag op rij, maar de 12. Uitgebreide technische analyse tool van de makers van Metastock. De bekende krant, nu ook op web met veel wereld nieuws ingedeeld in regio's. Tips, actueel nieuws, boekbesprekingen en analyse van sectoren en fondsen op aanvraag. Concrete beleggingsadviezen met garantie en beursforum.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.