Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Geld leen je en hiervoor betaal je intrest aan de bank
  Dat is het zogenaamde rugzakprincipe of meeneemrecht
  Zo kan je een optieserie terugvinden in de krant of op internet

Selecteer wel of u een vakantie huis in Frankrijk wilt kopen of huren.

Huis Verhuren

Selecteer wel of u een vakantie huis in Frankrijk wilt kopen of huren. De WoningSpider surft door het gehele internet en registreert alle nieuwe beschikbare huurwoningen. Hoe meer u aanvinkt hoe kleiner de kans dat u een huis in Frankrijk vindt. Wonen? Amsterdam? Huren? Kamer of Woning in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Groningen, Maastricht ook op verhuur web. Heeft u alle velden ingevuld? Beschrijving, Plaats en Provincie? Anders zal het niet werken en is uw moeite voor niets geweest.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.