Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Rente of interest is een vergoeding voor het gebruik van krediet
  België heeft tijdens de onderhandelingen bij de Verenigde Naties steeds aangekondigd mogelijk e
  Het ziekenhuis moet deze tarieven gebruiken en in rekening brengen

Rocks' sparen kunt u bij alle Super de Boer en Texaco vestigingen.

Rocks Sparen

Daarna ontvangt u een afhaalopdracht in het dichts bij zijnde afhaaldepot. Voor het eventuele restbedrag geeft u opdracht voor een éénmalige machtiging. Vanuit de winkelwagen, komt u in de betaalomgeving. Ruilen of geld terug kan altijd mits goederen in originele staat zijn. Nee, als u te veel aan betaalmiddelen opstuurt, krijgt u dit niet in contanten uitgekeerd. Alle wezens in nood hebben gelijke rechten op bescherming. We hebben een hogere opdracht ze van dienst te zijn wanneer ze ons nodig hebben. Badge Direct is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Acties zijn altijd geldig voor een bepaalde periode.

Onze nederige broeders geen pijn te doen is onze eerste plicht tegenover de dieren. Het totaalbedrag van deze betaalmiddelen wordt in mindering gebracht op de prijs van het abonnement. Alle schepselen op aarde voelen als wij, streven naar geluk als wij.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.