Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het minimumbedrag voor de lening van het Participatiefonds bedraagt 7
  Wil je dat het er wel onder valt moet je tekenen onder voorbehoud financiering want dit valt we
  Wet betreffende het auteursrecht en de naburige rechten B

Reviews over ArgentaErvaringen en opmerkingen van gebruikers.

Argenta Hypotheek

Bij ons krijgt u gegarandeerd hypotheekoffertes voor een hypotheek met de laagste maandlasten!Niet alleen op basis van de laagst mogelijke hypotheekrente tarieven, ook door extra kortingen. Een combinatie van Belgische bescheidenheid en Hollandse spaarzaamheid. Reviews over ArgentaErvaringen en opmerkingen van gebruikers. Wie een nieuwe woning wil kopen, zal dan ook vrijwel altijd geld moeten lenen. Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst.

Argenta is al enkele jaren actief op de Nederlandse hypothekenmarkt. Flexwerkers, tijdelijke contracten, allemaal lastig lastig lastig. Wenst u een huis en wilt u niet wakker liggen over uw maandlasten hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. Verzeker uzelf van een scherpe premie Bereken hier geheel vrijblijvend uw premie. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. Ik kan je garanderen dat ik geen flauw inkomen heb, en het gevraagde bedrag met gemak kan terugbetalen. Je opmerking dat Argenta via de tussenpersoon loopt is terecht.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.