Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uit mijn loontrekkende activiteit zal ik maar een laag pensioen hebben
  Zilveren munt van de Nederlanden geslagen van 1567 tot 1571
  Het is dan ook verstandig om de rente zo lang als mogelijk liefst 30 jaar vast te zetten

Renteloze lening gaat van 2250 euro naar 4500 euro.

Jongeren Lening

Een bijzonder laag tarief voor chauffeurs jonger dan 30. De rentevoet is afhankelijk van een aantal factoren. Je kunt er ook berekenen welke bank voor u het voordeligst is. Years evenly divisible by four are normally leap years, except for. Voor Mary draaide de hele zaak rond operationele onafhankelijkheid. Momenteel maken 73 steden en gemeenten gebruik van dit stelsel. Informatienota borgstelling in het kader van een kredietaanvraag.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.