Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De nieuwe vertegenwoordigers voor volgend academiejaar zijn verkozen
  Tata wil dat de huidige bestuurders van Corus in functie blijven
  Ook noemen we een aantal voordelen Ún nadelen van geld lenen

Registratie van uw punten kan alleen plaatsvinden na vertoon van de klantenkaart, dus niet achteraf op een later tijdstip.

Punten Sparen

Contant voldoen van offertes en rekeningen uitgesloten. Alle acties en resultaten van Mindgame InCompany zijn meetbaar op individueel niveau. Information overload betekent selectie betekent meer moeite en uitdaging om werknemers te bereiken en te informeren. Met een iFrame werkt het spel vanaf onze server en zijn de aanpassingen vanuit uw netwerkbeheer minimaal.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.