Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Regel de financiering voor uw auto eenvoudig online.

Lenen Auto

Indien u snel over veel geld wil beschikken kunt u uw auto bij ons in bewaring geven. Inkoop en verkoop 1850-1950, moderne en hedendaagse kunst. Hopelijk hebben bovenstaande tips over een auto lening u geholpen bij uw keuze van een lening voor uw nieuwe auto. Wij vergelijken de verschillende aanbieders met elkaar op voorwaarden en rentepercentages en de vorm van de lening.

Als u veel overwaarde in uw huis hebt kunt u wellicht een deel van de overwaarde opnemen voor een auto lening. Het WinterkredietKomt u ook geld tekort?Met het Winterkrediet zit u er warmpjes bij. Wilt u geen auto financieren, maar een motor? Ook daar biedt Directa. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Krediet Direct biedt twee soorten auto leningen aan, de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Flexibele financieringen aangepast aan uw besteding. De auto wordt veilig en onder camera bewaking gestald. Regel de financiering voor uw auto eenvoudig online. NoodkredietEven krap bij kas?Staat u rood, geen nood. Frisia FinancieringenKies ook voor lage maandlasten!Leen bij de nr.

Graag helpen wij u bij het vinden van een passende voordelige lening voor uw auto. Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen, selecteer dan de gewenste rubriek. Met de persoonlijke lening, kiest u voor zekerheid om uw auto te financieren. Gedurende de looptijd betaalt u hierover alleen een kredietvergoeding.

Gedurende de bewaarperiode wordt de auto gestald en blijft u eigenaar van de auto. Aan de hand van de marktwaarde wordt het leenbedrag dat u kan krijgen berekend en uitbetaald.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.