Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Profiteer daarvan! Kijk naar de actietarieven van Leengoedkoper.

Goedkoper Lenen

Voordelig of voordeliger lenen? Kijk hier en zie direct de rentestanden. En dat maakt de lening bij een goede vergelijking onnodig duur. Profiteer daarvan! Kijk naar de actietarieven van Leengoedkoper.

Vraag voordat u gaat lenen altijd een offerte aan, dit kan tegenwoordig erg makkelijk via internet. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Voordelig lenen is een combinatie van rente, vorm en vrijheid van aflossing en verzekeringen. Bij de berekening is uitgegaan van het allerlaagste tarief dat wij exclusief aan eigen huisbezitters kunnen bieden. Geld lenen? Een voordelige lening sluit u af via Rofin. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consumentenkrediet gekomen. Snel geld lenen en makkelijk geld lenen? Vraag direct online een offerte aan. Lenen actueel Lagere rente en boete bij persoonlijke leningEen lagere rente, gemakkelijker afzien van een lening en lagere boetes bij een vervroegde aflossing van persoonlijke leningen. Lage rente Ún lage maandlasten bij Frisia Financieringen. Stap 1 gaat over uw wensen met betrekking tot de lening. Advies over lenen online, ontdek wat u maximaal kunt lenen.

Velen kregen een lage startrente, maar beseften niet dat die startrente binnen afzienbare tijd zou worden verhoogd. Er zijn nog al wat aanbieders die op het eerste gezicht een lage rente vragen, maar u ook verplichten om een dure verzekering te nemen. Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden. Hiermee worden veel regels voor geldleningen tussen de 200 euro en 75.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.