Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Vergelijking tussen de vaste en variabele rente voor een lening van 100
  Voor het niet gedekte percentage dat door de bank op de exporteur wordt overgedragen mag de exp
  Deze vergoeding bestaat uit het hypotheekrente tarief

Professioneel advies voor beleggen op basis van actuele marktanalyses.

Technische Analyse Aex

Inschrijfmogelijkheid voor de Belgische beursbrief met diverse analyses. Actuele financiŽle berichtgeving en koersinformatie. Professioneel advies voor beleggen op basis van actuele marktanalyses. Computergestuurde beleggingsadviezen om te beleggen met een futurecontract. Biedt analyses, uitleg over de Elliott wave en een nieuwsbrief. Handelen op de beurs is gevaarlijk voor uw portemonnee. Aandelenadviezen, beleggen in optiestrategieen en een literatuurlijst per aexfonds. Financieel lifestyle platform voor jongeren tussen 12 en 18 jaar. Actuele beursinformatie zoals nieuws, tips en adviezen.

Online tradeboek waarmee men transacties op de optiebeurs volgt. Elke dag aan jouw vermogen bouwen? Stel online je vermogensplan op. Beleggingsadviesbureau gespecialiseerd in aandelenadvisering voor particulieren.

Zowel een open als een besloten deel, waarvoor betaald dient te worden. Betaald beleggingsadvies gebaseerd op een neuraal netwerk model. Alex voor de beginnende tot de gevorderde belegger. Handelsplatform waarmee beleggers zelf orders naar nationale en internationale beurzen kunnen sturen. Biedt uigebreide beursinformatie gericht op de Nederlandse markt.

Aanbieder van plekken voor daghandelaren om direct te handelen in aandelen, futures en opties. Uitleg over beleggen, adviezen en een beleggerstest. Weblog met nieuws en informatie over beleggen in China en Chinese bedrijven en aanverwante onderwerpen. De gegeven adviezen zijn gebaseerd op statistische modellen. Meet het sentiment dat leeft onder particuliere beleggers. Daytrading centrum, gericht op de handel in Futures. Handelt uitsluitend op daytrading basis in futures op de Amsterdam index. Hier kunnen jaarverslagen van diverse beursgenoteerde bedrijven bekeken worden. Dtaleverancier van onder meer beurskoersen en beursnieuws voor professionelen en particulieren. Actueel financieel nieuws, realtime en streaming koersinfo, portefeuille beheer en online beleggerscursus.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.