Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Handige tips van oma voor koken schoonmaken gezondheid geldbesparen die vooral milieuvriendelij
  Goedkoopste en voordeligste persoonlijke lening on line afsluiten
  Wat een hopeloze zouteloze superflauwe reclame is dit

Probeer het eens op het diaforum, waar men waarschijnlijk meer ervaring heeft met filmpjes en geluid.

Sparen Startpagina Nl

Borneo is volgens mij prima te doen op basis van dit boekwerk. Minstens zo belangrijk zijn de wijze van aflossing en de maandlasten. Heeft een van jullie ervaring met het slapen van 2 volwassenen en 2 kids op 1 kamer? Wordt er door het hotel matrassen in de k. De gemeente heeft van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een forse subsidie gekregen voor De Voeg in de Glind en voor de Valkhof in Barneveld. Het openbaar vervoer is goed geregeld, er komt bijna overal wel een bus of minibus, anders heb je nog altijd het vliegtuig.

Is er software meegeleverd met de camera? Soms wil het helpen dat de installeren of opnieuw te installeren. Milieudefensie voerde dinsdag actie bij het hoofdkantoor van Essent in Arnhem. Ik kijk wel geregeld en probeer je vragen te beantwoorden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.